Transporter 3 (2008)

transporter3Genul: Actiune, Crima, Thriller
Regia: Olivier Megaton
Scenariul: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Data lansarii: 23 ianuarie 2009 (Romania)
Titlu alternativ: (Curierul 3)

Sa transporti ceva de-a lungul UE nu e mare lucru, chiar ma intrebam la ce le trebuia tantalailor pe cel mai bun. Apoi a primit coordonatele si, din Budapesta a fost trimis la Bucuresti. Atunci am inteles. Numai cei mai buni soferi pot strabate romania cu masina si sa ajunga cu marfa la timp si in stare buna.
Gata cu chiolhanul autostrazilor europene, bine ati venit pe ulitza.

Pe scurt, Frank primeste (de voie, de nevoie) misiunea de a face un nou transport, care sa-l poarte din Franta pana in Ucraina de-a lungul Europei. Prilej bun pentru un advertorial AUDI, masina care merge pe orice drum, chiar si pe coclauri, care porneste dupa ce a facut baie in lac si care poate calatori cu trenul dupa ce in prealabil a si zburat. Nice.
Un film despre care nu sunt multe de povestit, fiind unul de actiune si mai putin de naratiune, o pelicula care se incadreaza perfect in tiparele stabilite de Statham, actor recent afirmat prin filme de genul Crank, Death Race sau Transporter 1 si 2. Nici nu se putea altfel pentru un fost pilot de curse care la un moment dat a incercat si meseria de traficant pe piata neagra.

Distributia:

Jason Statham … Frank Martin
Natalya Rudakova … Valentina
François Berleand … Inspector Tarconi
Robert Knepper … Johnson

[rating:65/100]

Trailer:


1 Response

  1. Serj spune:

    O porcarie de…. parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *