Thick as Thieves (2009)

thick_tgievesGenul: Crima
Regia: Mimi Leder
Scenariul: Ted Humphrey
Data lansarii: 10 aprilie 2009 (Romania)
Titlu alternativ: Hoti de onoare

New York City. Un hot de cariera veteran, specializat pe artfacte valoroase, recruteaza un mai tanar coleg, cu care incearca sa faca echipa. Scopul? Doua obiecte de mare valoare, aparent imposibil de sustras din seiful unui rus cu dare de mana la plumbi, doua obiecte insa despre care nimeni pare sa nu stie nimic deci, imposibil de dovedit politiei ca au fost furate.
Singura problema care apare? nimic din ceea ce luam de bun la inceputul filmului nu este adevarat. Gabriel este de altfel un politist sub acoperire, Ripley stie dinainte acest lucru, mafiotul rus care vrea marfa nu este mafiot iar blonda…

Recunosc, Thick As Thieves nu este nici pe departe un film care sa impresioneze, chiar daca are parte de o distributie de 5 stele. Cu toate acestea, este un film care merita vazut, mai ales de catre fanii lui Freeman sau Banderas, cei doi fiind capabili de a face din orice productie una buna chiar si prin simpla prezenta. Remarcam si prezenta unui actor roman, Marcel Iures in rolul rusului Zykov, un motiv in plus pentru romanii care mai stau pe ganduri daca filmul merita sau nu.

Distributia:

Morgan Freeman … Keith Ripley
Antonio Banderas … Gabriel Martin
Radha Mitchell … Alexandra Korolenko
Robert Forster … Lt. Weber
Rade Serbedzija … Nicky / Victor
Marcel Iures … Zykov

[rating:75/100]

Trailer:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *