The Beast (2009)

De la fantoma din “The Ghost” si pana la gentul FBI din “The Beast” nu sunt decat vreo 19 ani si vreo 15 noi riduri. Va vine sa credeti sau nu, actorul principal din acest serial e Patrick Swayze care desi a ajuns la 56 de ani in postura nefavorabila de a se lupta cu cancerul, reuseste sa mai joace si, speram, o va face cu succes in acest serial care i-ar putea relansa cariera. Asta daca nu cumva ala negru de-si cara coasa la vedere n-o fi avand alte planuri pe la Hellywood cu el.
Ce-i drept, n-am apucat inca sa vad episodul pilot, de altfel doar azi e programat sa debuteze, am vazut insa un trailer de 10 minute pe situl oficial si recunosc, arata promitator. Nu, doamnelor, nu Patrick, serialul in sine, asa cum ni-l prezinta sumar cei de la A&E TV.
Pe scurt, Swayze joaca rolul unui agent veteran FBI, care se trezeste peste noapte cu un partener abia iesit de pe bancile scolii de spalat creieri federali, care nici nu banuieste insa ca joaca rolul dublu de agent care investigheaza atat golanii cat si pe mai varstnicul sau partener.

Trailer:

Sursa imaginilor:
http://www.aetv.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *