Streets of Blood (2009)

Genul: Drama, Crima, Thriller
Regia: Charles Winkler
Scenariul: Eugene Hess
Data lansarii: 11 septembrie 2009 (Romania)
Titlu alternativ: (nu are)

Suntem in New Orleans, imediat dupa prapadul provocat de urganul Katrina. Un oras aflat in colaps, cu cetatenii evacuati si propice pentru bandele de traficanti care il iau in primire fara prea mari probleme. In acest context, sarcina politistilor devine extrem de grea daca nu chiar imposibila, oamenii legii trecand repede peste etapele legale, impuscand in stanga si in dreapta fara nicio jena. Nu trece mult timp pana ce doi dintre ei, doi politisti murdari o fac lata, impuscand (executand) un federal de la brigada antidrog. Si cum murdari nu erau din cauza malului lasat in urma de ape, sectia lor de politie isi pune in cap toata floarea cea vestita a justitiei federale.
Andy Devereaux este coleg cu cei doi, proaspat lasat fara partener de catre uragan. El porneste pe cont propriu intr-o investigatie in urma careia va descoperi o gramada de rufe murdare prin randul oamenilor legii, o cursa care se va incheia cum nu se poate mai bine, cu un schimb de focuri in care toata lumea impusca pe toata lumea mai putin pe el.

Alte lucruri de semnalat in acest film nu sunt, aerul de western cu pistolari fiind cel care primeaza. Remarcam pasagera aparitie a actritei S. Stone in rolul psihologului sectiei de politie, care izbuteste sa ne amuze cu accentul ei sudist. Printre altii, intr-un rol chiar principal il veti descoperi pe Fifty cent, celebrul rapper american despre care nu stiam ca poate juca in filme si nici dupa ce am vazut acest film inca nu m-am convins daca da sau nu.

Un film ok, dar doar daca il vedeti la TV, intrrupt din 20 in 20 de minute de interminabile pauze de publicitate pentru a nu apuca sa plictiseasca. Altfel, mai greu…

Distributia:

Val Kilmer … Andy Devereaux
50 Cent … Stan Johnson
Sharon Stone … Nina Ferraro
Michael Biehn … FBI Agent Michael Brown
Jose Pablo Cantillo … Pepe Vasquez
Brian Presley … Barney Balentine
Luis Rolon … Fernando Chamorro

[rating:30/100]

Trailer:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *