Star Trek (2009)

star_trek_2009Genul: Scifi, Actiune, Aventura
Regia: J.J. Abrams
Scenariul: Roberto Orci, Alex Kurtzman
Data lansarii: 8 Mai 2009 (Romania)
Titlu alternativ: (Star Trek: Un nou inceput/ Star Trek: The future begins)

Uitati de capitanul Kirk, iconul atator filme si leaderul primului serial si, incercati sa vi-l imaginati ca si cadet al Academiei, greu integrabil si plin de adrenalina, ca orice tanar, un rebel care si-o cauta cu lumanarea fara incetare. Alaturi de el, la fel de tanarul Spock, o corcitura vulcano-pamanteana care ar fi privit cu ochi iscoditori fie pe Vulcan, fie pe Pamant, un tanar care-si cauta locul si, spre fericirea fanilor si-l va gasi. Proaspat iesiti de pe bancile Academiei, cei doi ajung pe nava Enterprise unde se vor confrunta inca de la inceput cu probleme. De altfel problema lor va fi Nero, un vajnic Romulan care in urma unui atac asupra navei USS Kelvin se alege cu niste prizonieri.

La bordul navei Enterprise care porneste in cautarea prizonierilor, cei doi vor colabora cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu si Chekov intr-o aventura pe care fanii star trek o asteapta cu sufletul la gura de vreme buna si care ii va purta pana pe planeta Vulcan. Element important in ultima vreme, nu va lipsi nici calatoria in timp unde, Spock va avea sansa de a se intalni cu versiunea lui mai batrana si cu urechile mai tocite interpretata “inca” de Nimroy.

Distributia:

Chris Pine … James T. Kirk
Jennifer Morrison … Winona Kirk
Zachary Quinto … Spock
Simon Pegg … Scotty
Eric Bana … Nero
Karl Urban … Dr. Leonard ‘Bones’ McCoy
Winona Ryder … Amanda Grayson
Zoe Saldana … Nyota Uhura
Diora Baird … Orion slave girl
John Cho … Hikaru Sulu
Rachel Nichols … Orion
Leonard Nimoy … Old Spock

Trailer:


2 Responses

  1. aprilie 9, 2010

    […] sa ruleze doar 4 sezoane. Cu toate acestea, in 2009, povestea a fost restartata, odata cu filmul Star Trek : The future begins, un film care rescrie istoria francizei Star Trek oferind generatiilor viitoare un nou inceput in […]

  2. iunie 1, 2010

    […] Star Trek: Un nou inceput/ Star Trek: The Future Begins […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *