Sex Drive 2008

sex_driveGenul: Comedie
Regia: Sean Anders
Scenariul: Sean Anders, John Morris
Data lansarii: 19 decembrie 2008 (Romania)
Titlu alternativ: In Sexcursie

Pe scurt, un tanar liceean evident virgin, porneste intr-o excursie de cateva mii de km pentru a-si asigura necesarul de pasarica.

Deja a devenit un cliseu. Liceenii americani nu fac altceva decat sa se gandeasca la metode de a copula, nu conteaza unde, cand, cu cine si de ce. Conteaza sa ti-o pui ca altfel risti sa terfelesti visul american. Un vis care devine din ce in ce mai agitat si mai umed pe masura ce adolescentului ii mijeste mustacioara si se lasa coplesit de poftele trupului.
Asa este si tanarul Ian, un cliseu ambulant care desi nu are parte de fomei pana la venerabila varsta de 18 ani, va sfarsi in bratele iubitei adevarate, implinind o dragoste la care viseaza de cand a devenit constient de sexualitatea sa.
Si, pentru ca fetele de la el din sat s-au terminat, porneste intr-o excursie cross-country pentru a se intalni cu pitzipoanca viselor sale umede pe care a cunoscut-o pe Internet. Isi ia cu el cei mai buni prieteni, fura masina varului sau nebun si porneste la drum. Stiu, va duce gandul deja la mai vechile si mai celebrele Road Trip sau Euro Trip si nu va duce degeaba pentru ca acest film are ceva din cele amintite mai sus. Nu se ridica oricum la reputatia lor, filmul de fata fiind de un nivel cel mult mediu, salvat pe alocuri de sarcasticul personaj Amish pe care drumetii il vor intalni pe drum, interpretat cat de cat bine de Seth Green.

Distributia:

Josh Zuckerman – Ian
Amanda Crew – Felicia
Clark Duke – Lance
James Marsden – Rex
Seth Green – Ezekiel
Alice Greczyn – Mary

[rating:43/100]

Trailer:


1 Response

  1. iunie 23, 2009

    […] Review aici. Categories: Filme Tags: Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *