Repli-Kate (2002)

repli-kateGenul: Comedie, Scifi
Regia: Frank Longo
Scenariul: Stuart Gibbs
Data lansarii: 13 Iunie 2003 (Romania)
Titlu alternativ: (Nu)

Ce se întâmplă când eşti geek şi nu ai parte de femei decât după ora 12 noaptea când aia de la firma de cablu dau drumul la canalele porno? Ei bine, dacă te înţelegi bine cu ştiinţa, încerci să rezolvi totul prin intermediul ei, pe scurt, te pui şi-ţi faci tu o femeie. Femeia perfectă.
De ce are nevoie o femeie să fie perfectă în afară de ţâţe şi păsărică? De o minte de bărbat, nu-i aşa?
Ei bine, nu chiar. Max o va simţi pe propria piele după ce, dintr-un accident îşi clonează femeia perfectă pe care o educă împreună cu un prieten după prorpiile lor minţi asociale. Rezultatul? Un monstru din toate punctele de vedere, o parodie umană cu aspect de tipă bună care nu numai că le va da de furcă celor doi dar, va fi cât pe ce să le distrugă vieţile lor de amanţi de messenger.

Pe scurt, Wesley este un asistent într-un laborator de genetică, creatorul unui aparat numit replicator care clonează şoriceii în câteva secunde la stadiul de mamifer matur din punct de vedere fizic folosind doar câteva picături de sânge. Kate este pasionată de genetică şi în calitate de reporter al unei reviste ştiinţifice, vine sa investigheze munca de geniu a echipei din care face parte şi Wesley. În urma unui accident petrecut în laborator, Kate este replicată. Rezultatul? O femeie matură din toate punctele de vedere dar a cărei minte este golită complet de conţinut. Astfel, Wesley împreună cu un coleg încearcă să facă din ea femeia ideală, impregnându-i doar trăsături masculine, şi alea exacerbate.

O comedie de nivel mediu dar care nu va plictisi, o comedie de situaţie plină însă de clişeele cu care ne-am obişnuit la acest gen de filme americane. Un film pe care merită să-l vedeţi eventual, revedeţi chiar dacă are deja 7 ani.

Distributia:

Ali Landry … Kate / Repli-Kate
James Roday … Max
Desmond Askew … Henry
Eugene Levy … Jonas Fromer / Repli-Jonas
Todd Robert Anderson … Felix

[rating:55/100]

Trailer:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *