MacGruber (2010)

Genul: Actiune, Comedie
Regia: Jorma Taccone
Scenariul: Will Forte, John Solomon
Data lansarii: 21 Mai 2010 (USA)
Titlu alternativ: (nu are)

Dupa ce si-a vandut vocea pe bani grei care atarna ca un streang de gatul carierei sale in remakeul Knight Rider din 2008, Val Kilmer isi incearca acum norocul si cariera intr-o noua comedie – de data aceasta comedie pe bune -, MacGruber. Val joaca rolul unui fost agent special rechemat la datorie pentru a-si invinge inamicul de o viata, Dieter Von Cunth, aflat in posesia unei arme nucleare si setat pe distrugerea capitalei SUA.

MacGruber reprezinta adevaratul erou american, fiind decorat cu 3 medalii ale Congresului, 16 inimi purpurii si inca alte 7 medalii prezidentiale pentru curaj.
El va aduna la un loc o echipa de specialisti adevarati formata din Lt. Dixon Piper si Vicki St. Elmo cu care va incerca sa vaneze teroristul si sa-i inchida gura odata si pentru totdeauna. Metodele sale nu sunt deloc ortodoxe dar, pentru a salva lumea de rau, uneori e nevoie de un om care sa faca si treburile murdare. Acel om este evident, MacGruber.

Distributia:

Val Kilmer … Dieter Von Cunth
Kristen Wiig … Vicki St. Elmo
Will Forte … MacGruber
Ryan Phillippe … Lt. Dixon Piper
Maya Rudolph … Casey

Trailer:


1 Response

  1. mai 17, 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Caesar Gabriel. Caesar Gabriel said: MacGruber (2010) @http://tinyurl.com/32nz5ab […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *