Image from the movie "Dope" 0

Dope (2015)

Malcolm e un tânăr adolescent la fel ca orice alt tânăr pe care îl cunoaştem. Backgroundul în care a crescut însă şi inteligenţa peste medie îl obligă.

Image from the movie "" 0

Cashback (2006)

Puţine comedii romantice ies din clişeele care le fac să fie atat de atractive pentru publicul general. Ei bine, Cashback reuşeşte să iasă din tipare…

Image from the movie "Inside Out" 0

Inside Out (2015)

Bucuria, Tristeţea, Mânia, Frica. Sunt cele mai importante patru sentimente care ne guvernează viaţa de zi cu zi. Copilărim. creştem şi ne maturizăm, îmbătrânim alături de ele, modelându-ne în permanenţă personalitatea.

Image from the movie "American Ultra" 0

American Ultra (2015)

Mike (Jesse Eisenberg) pare la prima vedere un simplu cetăţean care pe lângă faptul că fumează iarbă la fel de des precum ar trebui să bea şi apă, nu are nimic de oferit.

Image from the movie "" 0

Kingsman: The Secret Service (2014)

Au priză la public filmele cu agenţi secreţi, agenţii de spionaj, răufăcători care îşi pun în cap să distrugă lumea şi aşa mai departe. Lupta dintre bine şi rău e de altfel o temă recurentă cu care ne-am obişnuit de mici copii

Image from the movie "" 0

Burn After Reading (2008)

Inteligenta este relativa. Acesta este si tagline-ul filmului Burn After Reading, o comedie spumoasa despre prostia omeneasca. Nu spun prostia americana pentru ca s-ar simti prea putini…

Image from the movie "" 0

Happy Gilmore (1996)

Gilmore este un tip obisnuit, atat de obisnuit incat nu iese cu nimic in evidenta. Se viseaza un sportiv de succes ca orice tanar care asteapta bani multi degeaba dar cam atat. Sportul lui preferat… hokey-ul.

Image from the movie "" 0

Confessions of a Shopaholic (2009)

Confessions of a Shopaholic Un nou job? Sa speram. Un nou barbat? Posibil. O noua poseta? Absolut! Comedie, Romantic 2009 Click an icon to see more Actors Starring: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter,...

Image from the movie "" 0

17 Again (2009)

Mike este un adolescent popular in liceul sau, un atlet exceptional si are calea deschisa catre o bursa la o universitate cu pretentii. Cu toate acestea, da cu bata-n balta si se insoara cu iubita sa Scarlett.

10 things I hate about you 0

10 Things I Hate About You (1999)

10 Things I Hate About You este o comedie savuroasa adaptata si modernizata dupa o piesa clasica a lui W. Shakespeare, “The Taming of the Shrew”.