Cruel Intentions (1999)


Genul: Drama, Romantic, Thriller
Regia: Roger Kumble
Scenariul: Roger Kumble, Choderlos de Laclos (romanul)
Data lansarii: 5 martie 1999 (SUA)
Titlu alternativ: Tentatia Seductiei

Kathryn si Sebastian, doi adolescenti bogati si fara griji, frati vitregi din Manhattan, care nu au alta treaba decat sa se agajeze in jocuri de seductie si tradare, in aventuri sexuale si cuceriri fara sa se gandeasca la consecinte. De aceasta data pionii din jocul lor sunt Cecile Caldwell si Annette Hargrove.
E vacanta de vara si Kathryn tocmai a fost parasita de iubitul ei Court Reynolds pentru incocenta Cecile. Disperata si dornica de a se razbuna, Kathryn il provoaca si convinge pe Sebastian sa o seduca pe Cecile, sa o defloreze si transforme in tarfa dupa care sa o retrimita lui Court sub forma unui bun expirat/stricat.
Sebastian are potential iar tentatia e mare dupa ce prin patul sau au cam trecut toate tinerele din oras. Plictisit de toate, el intra in jocul sorei sale dar la randul sau pune ochii pe o incercare mai de doamne-ajuta, fiica directorului de la scoala, Annette, o fata care tocmai ce publicase un articol intr-o revista adolescentina in care explica ca isi doreste sa isi pastreze puritatea pana la casatorie.
Sebastian pune un pariu cu sora sa, convins ca o poate seduce si deflora pe Annette inainte de sosirea toamnei. Kathryn, vede acest dezirat imposibil, si accepta provocarea. Miza? In cazul in care invinge, Kathryn ii va oferi fratelui sau o noapte de neuitat, placeri la care tanarul viseaza inca din ziua in care parintii lor s-au casatorit.

 

 

Distributia:

Sarah Michelle Gellar … Kathryn Merteuil
Ryan Phillippe … Sebastian Valmont
Reese Witherspoon … Annette Hargrove
Selma Blair … Cecile Caldwell
Joshua Jackson … Blaine Tuttle
Eric Mabius … Greg McConnell
Sean Patrick Thomas … Ronald Clifford

 

[rating:85/100]

 

 

Trailer:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *