Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber (2009)

amintiri-din-epoca-de-aur-2Genul: Comedie, Drama
Regia: Hanno Höfer, Razvan Marculescu
Scenariul: Cristian Mungiu
Data lansarii: 23 Octombrie 2009 (Romania)
Titlu alternativ: (nu are)

Daca doriti sa revedeti…
Pentru a mia si milioana oara, cinematografia romaneasca a clocit un pui mort. O tema care deja ne scoate peri albi si care pune la indoiala capacitatea de scornire a scenaristului roman: Epoca de Aur. Nu, nu ignoram istoria, nu uitam de somnul fara vise pe care bunicii nostri l-au avut timp de 50 de ani, cata vreme au mancat cacat de la comunisti si le-a fost frica sa riposteze dar fuck… ne-a ajuns! Inventati si voi un scenariu de film!!!!

Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber este de fapt un complex de scurte povestiri interesante pentru unii, care au loc in minunata perioada mai sus amintita pe care bunica inca o regreta, stergandu-si usor urmele maro din coltul gurii.

Asadar, daca doriti sa revedeti, puneti mana luati bilet si “mereti” la cinema. Pe 8mm nu vom povesti ceea ce vrem sa uitam.

Distributia:

Diana Cavallioti
Radu Iacoban
Vlad Ivanov
Alexandru Papadopol
Tania Popa

Trailer:


2 Responses

  1. octombrie 19, 2009

    […] This post was mentioned on Twitter by Caesar Gabriel, Caesar Gabriel. Caesar Gabriel said: Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber (2009) @http://tinyurl.com/ykkf4ry […]

  2. decembrie 17, 2009

    […] Amintiri din epoca de aur 2 Dragoste in timpul liber […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *