A Christmas Carol (2009)

christmas_carol_3dGenul: Animatie, Drama, Familie, Fantastic
Regia: Robert Zemeckis
Scenariul: Charles Dickens (romanul), Robert Zemeckis (scenariul)
Data lansarii: 6 Noiembrie 2009 (Romania)
Titlu alternativ: (O poveste de Craciun 3D)

Pentru ca tot e la moda remakeul, era cazul sa ne reamintim si de una dintre cele mai populare povesti ale omenirii de la Charles Dickens incoace, povestea ecranizata de fiecare data cand ramane spatiu liber in programul vreunei companii de film. A fost randul celor de la Disney care imediat si-au pus in valoare graficienii si au pus-o de-o Poveste de Craciun. Si pentru ca jucase aproape orice numai pe Scrooge nu, l-au convins pe Jim Carrey sa-si inchirieze vocea. Si, criza fiind mare, Jimmy si-a inchiriat-o in cel mai serios mod cu putiinta, pentru majoritatea personajelor din film.

In caz ca v-ati nascut ieri si nu stiti despre ce e vorba, Povestea de Craciun il are in centrul ei pe Scrooge, un fel de Copos al secolelor trecute, un avar care si-a uitat demult omenia pe undeva printre fisicurile de bani tinute cu religiozitate la ciorap. Ei bine, Scrooge asta mic si rau primeste vizita unor spirite ale craciunului care n-au alt scop decat readucerea batranului printre fiintele umane, purtandu-l cu iscusinta prin viata lui, trecuta, prezenta si viitoare. Evident mosul se va imbuna la sfarsit si toate se vor incheia cu bine.

Distributia:

Jim Carrey … Scrooge / Fantoma trecutului / Scrooge copil / Scrooge adolescent / Scrooge tanar / Scrooge la varsta mijlocie / Fantoma prezentului / (voce)

Trailer:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *